Olcsó szállás a Győri Szederfa Panzióban!

Hosszabb távra keres olcsó szállást Győrben?

Miért lakna munkásszállóban, ha munkásszálló áron Panzióban is lakhat!

A győri történelmi belváros Panziónktól 1-2 perces kényelmes sétára a termál és élményfürdő 10 perces kényelmes sétára található! Csendes kertvárosi környezetben, igény szerint zárt autóparkoló használatával ajánlunk olcsó szállást Győrben, a Szederfa Panzióban!

A kedvezményes áraink kialakításánál figyelembe vettük a Győrben olcsó szállást keresők elvárásait, és ha minél több éjszakát tölt, el Panziónkban annál nagyobb kedvezményt biztosítunk szállás árainkból!

A győri Széchenyi István Egyetem közelsége Panziónkhoz, kiváló lehetőség, ha levelezőn folytatja tanulmányait, vagy a Győri Egyetemen tanuló gyermekét szeretné meglátogatni és emiatt olcsó szállást keres Győrben!

Kedvezményes áraink minimum 7 éjszakára:

7 napos foglalás esetén a 2 ágyas szoba ára: 6.000.- Ft/éj/ 2 ágyas szobában 2 fő részére, így Önnek személyenként 3.000.- Ft/fő/éjszaka áron biztosítunk szállást győri Panziónkban, tiszta 2 ágyas fürdőszobás, televíziós szobában!
Az ár minimum 7 éjszakára, 2 ágyas szobában, 2 fő szobafoglalása esetén érvényes és más kedvezménnyel nem vonható össze!
Egy fő részére is a 2 ágyas szoba ár érvényes!

7 éjszakánál is hosszabb távra szeretne olcsó szállást foglalni Győrbe?  Hívjon további kedvezményekért!

Telefonszámunk: + 36 20 428 38 71 | e-mail: szederfapanzio@gmail.com

Csak pár napra keres olcsó panziót Győrben? Nézze meg további kedvezményes árainkat >>

 A megadott akciós árak tartalmazzák az általános forgalmi adót, de nem tartalmazzák az idegenforgalmi adót (450.-Ft/fő/éjszaka)

Szeretettel várjuk!